Sodium Olivate (Sodium salt of olive oil fatty acid)

Inci name
Sodium olivate
French name
Sodium Olivate (Sodium salt of olive oil fatty acid)
CAS number.
61789-88-6
EC number.
263-096-5
Other appellations
Sodium olivate
Origins
  • Plant
  • Synthetic
CosIng functions
  • Cleansing Agent
  • Emulsifying Agent
  • Surfactant
  • Viscosity Controlling Agent
Knowledge to date
Content reserved for subscribers:

State of knowledge to date

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin hendrerit eget arcu at pulvinar. Etiam magna metus, maximus a faucibus vel, rutrum ac urna. Sed tempus dolor ac diam placerat, eu imperdiet est pharetra. Vestibulum sagittis ante diam, sit amet vulputate enim dapibus quis. Nullam odio est, ornare ac varius id, blandit suscipit lectus. Nunc mattis lobortis neque, sit amet vulputate massa ullamcorper at. Vestibulum fringilla ac odio eu maximus. Cras sit amet vehicula felis. Ut mattis volutpat vestibulum.

Products containing this ingredient